Sandra Snikkers

Gastouder

Mijn naam is Sandra Snikkers , trotse moeder van Rianne, Thom en Lara en getrouwd met Jan Pieter. 

Ervaring
Na mijn opleiding, MDGO AW ben ik begonnen bij stichting Kinderopvang Schiedam. Hier heb ik veel ervaring opgedaan, in een babygroep, dreumesgroep en een verticale groep (0-4 jaar). Na mijn verhuizing naar Brabant en de geboorte van mijn jongste dochter, ben ik een tijdje gastouder geweest en hierna ben ik met veel plezier gaan werken in een babygroep bij Stichting Kinderopvang Oudenbosch. 

Het Groene Woutertje
Nu ben ik al weer een paar jaar met veel plezier werkzaam als gastouder van het Groene Woutertje. Vind het belangrijk, dat kinderen veel naar buiten gaan, en op kunnen groeien met dieren en de natuur. Wij hebben dan ook veel dieren. Deze komen natuurlijk niet in de opvang zelf, maar de kinderen vinden het prachtig om bijvoorbeeld bij de pony’s langs te gaan, de kippen te aaien en oud brood aan de konijntjes en cavia’s te geven.

Ook werk ik met thema’s zoals de gebruikelijke seizoenen en feestdagen, maar ook thema’s als kunst, vervoer, kriebelbeestjes ect. Als het weer het toelaat, gaan we ook graag met de bolderwagen een wandeling maken.

Sluit Menu